Buitengym (Boxmeer en Overloon)

Weet je niet goed hoe je meer moet gaan bewegen. Vind je het lastig passende activiteiten te vinden? Heb je last van bepaalde klachten en/of wil je meer gaan bewegen?

Bij bewegez kun je gezond bewegen in groepsverband. Hier worden laagdrempelige, veilige activiteiten aangeboden die voor iedereen toegankelijk zijn. Zie het als een gymles die buiten is. Er wordt ten allen tijde rekening gehouden met jouw mogelijkheden en de activiteiten worden aangepast op jouw persoonlijke behoeften. Het is een zeer geschikte les voor mensen met overgewicht, diabetes, hart en vaatzieken, COPD, reuma of andere aandoeningen.

Voorbeelden van activiteiten zijn wandelen, spelvormen op laagdrempelig niveau, spierversterkende oefeningen en uithoudingsvermogen training. In Boxmeer vinden de lessen plaats op woensdag van 18:30 tot 19:30 uur en vrijdag van 09:00 tot 10:00 uur. In Overloon vind de les plaats op woensdag van 09.00 tot 10.00 uur.

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 10 personen. Op die manier is er ruim voldoende persoonlijke aandacht. Ook wordt op deze manier de kwaliteit van de les gewaarborgd. De les wordt verzorgd door een gecertificeerde diabetes beweegbegeleider welke ook affiniteit heeft met andere chronische aandoeningen.

Wil je deze les een keer gratis uitproberen? Neem dan contact op via deze link.

 • Beweegactiviteiten binnen

  €36,50 per maand1x per week (+ gratis buiten les)
  €46,50 per maand2x per week (+ gratis buiten les)
 • Beweegactiviteiten buiten

  €26,50 per maand1x per week
  €36,50 per maand2x per week
 • Extra activiteit/combi activiteit

  €10,- per maandExtra acitivteit/ combi activiteit
 • Healthcheck/Intake

  Healthcheck/Intake (30 min.)€25,-
 • Fitcoach tarieven

  Basis*€25,- per maand
  FitCoach Leefstijl Challenge€245.-
  Losse coachsessie€35,-
 
 
× Hoe kan ik je helpen?