Bewegez Circuit

In ongeveer 50 minuten komen alle spiergroepen aan bod, heb je lekker getraind, ben je in contact geweest met andere deelnemers en ga je met een voldaan gevoel weer naar huis!

Bewegez Circuit

Bewegez circuit is een training die plaatsvind in de gloednieuwe trainingsruimte van Bewegez op maandag om 09.00 uur. dinsdag, woensdag en vrijdag om 10.30 uur. Per les kunnen maximaal 8 personen deelnemen, dit om een persoonlijke en verantwoorde begeleiding te garanderen. Hieraan hecht Bewegez veel waarden omdat dit een les is waar iedereen aan deel moet kunnen nemen. Zowel ouderen, chronisch zieken, personen met een blessure of andere beperking kunnen meedoen aan deze leuke nieuwe trainingsvorm. Iedere maand wordt er een compleet nieuwe les gemaakt zodat de les vernieuwend en uitdagend blijft. In ongeveer 50 minuten komen alle spiergroepen aan bod, heb je lekker getraind en ben je in contact geweest met andere deelnemers en ga je met een voldaan gevoel weer naar huis, of naar de Bewegez bar voor een lekker kopje koffie/thee met z’n alle.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen? Neem dan contact op met Bewegez, een proefles is altijd gratis! Komen deze dagen en tijden niet uit? vraag dan gerust naar andere mogelijkheden.

 • Beweegactiviteiten binnen

  €36,50 per maand1x per week (+ gratis buiten les)
  €46,50 per maand2x per week (+ gratis buiten les)
 • Beweegactiviteiten buiten

  €26,50 per maand1x per week
  €36,50 per maand2x per week
 • Extra activiteit/combi activiteit

  €10,- per maandExtra acitivteit/ combi activiteit
 • Healthcheck/Intake

  Healthcheck/Intake (30 min.)€25,-
 • Fitcoach tarieven

  Basis*€25,- per maand
  FitCoach Leefstijl Challenge€245.-
  Losse coachsessie€35,-
 
 
× Hoe kan ik je helpen?