Bootcamp Boxmeer

Bewegez Bootcamp, lekker buiten sporten op jouw niveau! Een uitdagende les waarbij je jouw fysieke grenzen op een verantwoorde manier verlegd.

Bootcamp is een buitenles waarbij veel beweegvormen aan bod komen. Denk hierbij bijv. aan hardlopen, buikspieroefeningen, spierversterkende oefeningen, joggen, opdrukken, sprinten, tijgeren, loopscholing, lenigheidsoefeningen, enz
Je wordt op een positieve manier gemotiveerd om net dat stapje extra te zetten met als doel dat jij van deze training een voldaan gevoel krijgt! Er wordt in groepsverband getraind maar de activiteiten zijn zo ingericht dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Je hoeft dus geen topfitte sportman/vrouw te zijn om met bootcamp te beginnen. Maar ook wanneer je nog fitter wilt worden is deze les uitermate geschikt.
Bij Bewegez wordt er altijd gewerkt in kleine groepen (max. 10 personen). Op deze manier krijgt iedereen de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient. Daarnaast is de Bootcamp erg geschikt om verantwoord te starten met hardlopen (start to run) onder deskundige begeleiding.
Klik op de link voor een impressie van deze les of klik op deze contact voor een gratis proefles!

 
 
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?