Bootcamp Boxmeer

Bewegez Bootcamp, lekker buiten sporten op jouw niveau! Een uitdagende les waarbij je jouw fysieke grenzen op een verantwoorde manier verlegd.

Je wordt op een positieve manier gemotiveerd om net dat stapje extra te zetten met als doel dat jij van deze training een voldaan gevoel krijgt! Er wordt in groepsverband getraind maar de activiteiten zijn zo ingericht dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Je hoeft dus geen topfitte sportman/vrouw te zijn om met bootcamp te beginnen. Maar ook wanneer je nog fitter wilt worden is deze les uitermate geschikt.

Bij Bewegez wordt er altijd gewerkt in kleine groepen (max. 10 personen). Op deze manier krijgt iedereen de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient. Daarnaast is de Bootcamp erg geschikt om verantwoord te starten met hardlopen (start to run) onder deskundige begeleiding.

Op dinsdagavond vind de Bootcamp Basic plaats. Een laagdrempelige groep zodat je de basis van alle beweegvormen onder de knie krijgt.

Veel voorkomende beweegvormen zijn; hardlopen, buikspieroefeningen, spierversterkende oefeningen, joggen, opdrukken, sprinten, tijgeren, loopscholing, lenigheidsoefeningen, enz.

 

Wil je de bootcamp een keer gratis ervaren? Neem dan contact op met bewegez! De bootcamp vindt wekelijks plaats op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag om 19:30 uur. Op maandag en woensdag vind er ook een les plaats om 20.30 uur.

 • Beweegactiviteiten binnen

  €36,50 per maand1x per week (+ gratis buiten les)
  €46,50 per maand2x per week (+ gratis buiten les)
 • Beweegactiviteiten buiten

  €26,50 per maand1x per week
  €36,50 per maand2x per week
 • Extra activiteit/combi activiteit

  €10,- per maandExtra acitivteit/ combi activiteit
 • Healthcheck/Intake

  Healthcheck/Intake (30 min.)€25,-
 • Fitcoach tarieven

  Basis*€25,- per maand
  FitCoach Leefstijl Challenge€245.-
  Losse coachsessie€35,-
 
 
× Hoe kan ik je helpen?