Personal Training

Wil jij één op een begeleid worden om jouw persoonlijke doelstelling te behalen? Dan is personal training van bewegez iets voor jou.

Wil jij één op één begeleid worden om jouw persoonlijke doelstelling te behalen? Dat kan door middel van personal training van Bewegez. Allereerst vindt er een uitgebreide screening plaats en wordt een persoonlijk plan opgesteld waarbij o.a. gekeken wordt wat jouw persoonlijke doelstelling(en) is/zijn. Dit kunnen verschillende doelen zijn variërend van fitter worden, afvallen/afslanken, leefstijlverbetering, sterker worden of gezonder worden enzovoort. Dan kan er gestart worden en haalt jouw personal trainer van Bewegez alles uit de kast om jou te helpen en te motiveren. Daarnaast krijg je advies over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Uniek aan de personal training van Bewegez is dat deze gericht is op gedragsverandering wat zorgt voor een duurzaam resultaat.
Heb jij net dat extra steuntje in de rug nodig om jouw persoonlijke doelstelling te behalen? Dan is personal training van Bewegez iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 
 
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?