Personal Training

Wil jij één op een begeleid worden om jouw persoonlijke doelstelling te behalen? Dan is personal training van bewegez iets voor jou.

Wil jij één op één begeleid worden om jouw persoonlijke doelstelling te behalen? Dat kan door middel van personal training van Bewegez. Allereerst vind er een uitgebreide screening plaats en wordt een persoonlijk plan opgesteld waarbij o.a. gekeken wordt wat jouw persoonlijke doelstelling(en)  is/zijn. Dit kunnen verschillende doelen zijn variërend van fitter worden, afvallen/afslanken, leefstijlverbetering, sterker worden of gezonder worden enzovoort. Dan kan er gestart worden en haalt jouw personal trainer van Bewegez alles uit de kast om jou te helpen en te motiveren. Daarnaast krijg je advies over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Uniek aan de personal training van Bewegez is dat deze gericht is op gedragsverandering wat zorgt voor een duurzaam resultaat.

Uniek bij bewegez is dat je (gratis) een beweegmonitor van Garmin vivoki kunt lenen (link). Dit kleine apparaatje wat je in je broekzak kunt dragen zorgt ervoor dat  je een goed inzicht krijgt in jouw beweegpatroon (24/7).  Deze beweegmonitor meet al jouw activiteiten op een dag, zelfs je slaappatroon wat je kunt terug zien op je smartphone.

Heb jij net dat extra steuntje in de rug nodig om jouw persoonlijke doelstelling te behalen? Dan is personal training van bewegez iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 • Beweegactiviteiten binnen

  €36,50 per maand1x per week (+ gratis buiten les)
  €46,50 per maand2x per week (+ gratis buiten les)
 • Beweegactiviteiten buiten

  €26,50 per maand1x per week
  €36,50 per maand2x per week
 • Extra activiteit/combi activiteit

  €10,- per maandExtra acitivteit/ combi activiteit
 • Healthcheck/Intake

  Healthcheck/Intake (30 min.)€25,-
 • Fitcoach tarieven

  Basis*€25,- per maand
  FitCoach Leefstijl Challenge€245.-
  Losse coachsessie€35,-
 
 
× Hoe kan ik je helpen?