Small group training

Een uitdagende les waarbij je maximaal wordt gemotiveerd om je grenzen te verleggen en door te zetten door middel van diverse dynamische oefeningen en diverse trainingsmaterialen.

NIEUW bij Bewegez; Small group training!

Vanaf 19 Juni 2017 start Bewegez met een splinternieuw training! Small group training is een binnen les die in de gloednieuwe trainingsruimte van bewegez plaats zal vinden. In een groep van maximaal 8 personen wordt je 50 min lang uitgedaagd het onderste uit de kan te halen. Het is een uitdagende les waarbij je maximaal wordt gemotiveerd om je grenzen te verleggen en door te zetten. Dit gebeurd door middel van diverse dynamische oefeningen en diverse trainingsmaterialen welke aanwezig zijn in de trainingsruimte (denk hierbij aan kettlebells, roeiers, gewichten etc). Om deel te nemen aan deze les dien je fit te zijn, dus blessure en klachtenvrij en geen beperkingen te hebben.

Durf jij deze nieuwe uitdaging aan? Meld je snel aan! De trainingen zullen plaatsvinden op maandag en vrijdag om 18.30 uur, op woensdag om 12.30 uur en 19.30 uur, donderdag om 18.30 en 19.30 uur en op dinsdag om 20.30 uur. Komen deze dagen en tijden niet uit? vraag dan gerust naar andere mogelijkheden.

 • Beweegactiviteiten binnen

  €36,50 per maand1x per week (+ gratis buiten les)
  €46,50 per maand2x per week (+ gratis buiten les)
 • Beweegactiviteiten buiten

  €26,50 per maand1x per week
  €36,50 per maand2x per week
 • Extra activiteit/combi activiteit

  €10,- per maandExtra acitivteit/ combi activiteit
 • Healthcheck/Intake

  Healthcheck/Intake (30 min.)€25,-
 • Fitcoach tarieven

  Basis*€25,- per maand
  FitCoach Leefstijl Challenge€245.-
  Losse coachsessie€35,-
 
 
× Hoe kan ik je helpen?