Over bewegez

Bewegez is er voor al jouw hulp bij het behouden of creëren van een gezonde leefstijl en gezond bewegen.

De missie van bewegez is het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen door mensen te inspireren in beweging te komen hun leefstijl te verbeteren.

Visie: Bewegez is het begrip wanneer het gaat over bewegen en gezondheid in het Land van Cuijk. Door op een andere manier vraaggericht te werken en een persoonlijke benadering te hanteren blijft Bewegez inspelen op de markt. Een profesionele aanpak van activiteiten met regelmaat en continuiteit worden nagestreeft. Daarnaast staat de beleving en het plezier van de groepslessen centraal! Kortom Bewegez is een ervaring waaraan iemand een goed gevoel moet overhouden.

Heb je klachten en/of blessures? Weet je niet goed hoe je moet gaan bewegen of wat goed is voor jouw lichaam? Heb je chronische klachten en vindt je het daarom moeilijk om te gaan bewegen? Bewegez heeft antwoord op die vragen en kan jou daar perfect mee helpen.

Bewegez wil mensen helpen met gezond leven. Het behalen van jouw doelstelling staat daarin centraal. Om dit te bereiken worden activiteiten zorgvuldig afgestemd op jouw behoeften. Het succes van de activiteiten van bewegez zit hem in de professionele, laagdrempelige en persoonlijke aanpak. Er is veel aandacht voor jou en bewegez zet zich met al haar mogelijkheden in om jou te helpen met je doelstelling.

Bewegez is een jong bedrijf met een sterke visie, namelijk het verbeteren van jouw leefstijl zodat je jezelf gezonder voelt en je gezonder bent. Bewegez is erg flexibel in haar werkzaamheden en speelt snel in op nieuwe vragen en behoeften.

Bart van den Dobbelsteen (eigenaar):pasfoto

Mensen helpen om gezond te gaan bewegen. Dat is mijn missie. Daarnaast is het altijd mijn droom geweest om te gaan ondernemen. Mijn passie: sport, bewegen, gezondheid maar ook genieten. Daarom ben ik bewegez begonnen en wil ik het een succesvolle onderneming maken. Wat is succesvol? Zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn overtuiging iedereen kan gezond bewegen! Als je dat maar op je eigen manier en niveau doet. Wat is daar nou het effect van? Er zijn veel verschillende onderzoeken naar het effect van bewegen gedaan maar het belangrijkste is niet wetenschappelijk te bewijzen namelijk een goed gevoel!

Meer over Bart? Klik hier.

 
 
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?