Ervaringen

Josselien Huijbers deelnemer Niersdal Survivalrun

Een uitdaging die wij als groep zijn aangegaan: de Nierdal Survivalrun. Op 14 september hebben we dan ook onze training in praktijk gebracht. Door het teamwork en de oppeppende energie van de groep haalde ik de finish. Natuurlijk zijn er momenten dat het zwaar is en je eigenlijk niet meer verder kan, maar met de hulp en aanmoedigingen van je teamgenoten zet je door. De energie achteraf is het dubbeldik waard! Ik ben dan ook enorm trots op de prestatie die wij als groep hebben neergezet, op naar de volgende run!

Wilma 58 jaar deelnemer beweeggroep

Ik ben diabetespatient en heb daarbij behoorlijk overgewicht en een niet al te goede conditie. Ik heb Bart en Bewegez leren kennen tijdens de diabetesdag van het Maasziekenhuis. Aangezien ik al best lang rond liep met het idee dat ik toch wel wat meer moest bewegen heb ik Bart daarover aangesproken. Hij vertelde toen dat hij een groep op wilde zetten met mensen die niet meer met een bootcamp mee willen doen, maar wel meer willen als alleen wandelen, dus behoorlijk pittig doorlopen en tussendoor oefeningen doen die goed zijn voor je spieren en je conditie. Ik ben nu een maand samen met Bart aan de wandel en het gaat heel lekker, ik merk dat ik al meer kan, niet zo snel meer buiten adem ben. Verder is mijn glucose al behoorlijk gedaald. Ik gebruik een derde minder insuline en dat is dan ook weer goed voor mijn gewicht.

Het fijne aan deze manier van bewegen is, dat je buiten  bezig bent, het is lang niet zo duur als in een sportzaal en je komt erachter dat je heel veel dingen buiten kunt gebruiken.

Natuurlijk kun je ook alleen, of met een vriend of vriendin gaan wandelen, maar dit is toch echt iets meer. Er staat iemand bij je, die weet wat hij doet en hoe je iets moet doen.

Kay 25 jaar deelnemer Bootcamp

Tijdens de Bootcamp zijn we/ben ik erg doelbewust bezig, zowel samen als  individueel. Dit groepsverband maakt de bootcamp erg leuk en levendig,  ieder kan in zijn eigen tempo mee, dat maakt de bootcamp geschikt voor alle leeftijden en niveaus! Wat ik persoonlijk erg fijn vind is de afwisseling qua trainingen en diversiteit qua oefeningen met alledaagse objecten/attributen in de buitenlucht.

De bootcamptrainer bart is een motiverend, spontaan, actief en creatief persoon, hij gaat altijd voor de volle 100% en heeft een vooruitstrevende visie over alles wat met sport(en)/ gezond bewegen te maken heeft. Verder is Bart zeer ondernemend, vindingrijk en vol met zelfvertrouwen als hij les geeft. Ik kan altijd bij hem terecht voor adviezen over sport en voeding.

 
 
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?